rummet

lite sur för jag skrev nyss det här och så försvann det, hmpf.
Men tänkte bara visa några foton från hur dotterns rum blev efter renoveringen.

Först en bild på den nya tapeten, med vit enfärgad tapet till. Det blev en bra kombo, vi funderade lite om det skulle bli för vitt till det gula, men icke så tycker vi.






En närmare bild följer på det söta som hänger ovanför sänggaveln.



Och sedan en bild på de nya garderoberna. Är nöjd med att vi valde höga men inte så breda och med släta dörrar. De blir inte alltför överfallande stora. Bredvid en Billy med dörrar för att lite dölja barbisar och kapplastavar mm.



Sedan en bild från dottern vid skrivbordet, hon sitter och syr och myser. Vimpeln med hjärtan är köpt på Lilla Tussilago och även hjärtana ovanför skrivbordet är därifrån. Fiffiga hjärtan med klädnypor bakom så att man kan hänga upp vad man vill.



Sist en bild på murstocken, som ju startade hela renoveringen. Den var förut inbyggd, nu framknackad och putsad och murad. En sänghimmel har fått skapa en liten hörna dit vi planerar en mindre fåtölj som bara ska kläs om först.



och så hästarna höll jag ju på att glömma, de är på plats på bänken, eller det är tre hurtsar från Ikea. Så ser man även mitt hemmasnickrade skåp. Snett är också rätt, som Mamma Mu säger.



Sådär. Så ser det ut nu. Filippa trivs mycket bra i sitt nya rum, hon är där även själv och poar på, mysigt. Men oj vad tiden gick, måste ju sova, imorgon lite jobb och sedan julmarknad. Gonattkram!

Kommentarer
Postat av: Mommi Mu :)

Förstår att Filippa trivs i sitt 'nya' rum! Det blev så himla mysigt! Charmigt som tusan! Kram!

2011-12-12 @ 15:36:05
Postat av: Linda-Marie

Åh, ser mysigt och inbjudande ut, måste komma över på visit snart...Kramen

2011-12-12 @ 19:55:28
Postat av: Malin N

Hej! Hittade äntligen hit, vilket jättefint rum hon fått. Fantastisk tapet, tycker jag. Och nu har vi ett ämne till att avhandla: inredning, det har vi inte varit inne på är. Kram och god jul!

2011-12-22 @ 16:28:39
Postat av: Sofia

L-M, ja ni måste komma och hälsa på snart, mer än bara till hallen :-)

M, vår kurs blir nog aldrig klar ;-)Och kul att du kikat in här!

Kram till Mommi Mu!

2011-12-28 @ 09:45:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0