Maximera, Metod, Veddinge...

Hysteriskt detta med att renovera kök. I helgen har befintligt kök rivits ut, kvar just nu är en liten snutt av diskbänken. Magnus har rivit, hackat och skruvat loss. Jag och pappa har skruvat, klickat och skruvat lite till ihop alla stommar. Även om det är superkul att göra nytt är det just nu också läskigt att det är helt tomt. Allt ska byggas upp igen. Lite till rivning dock innan uppbyggnad. Idag är det tänkt att väggen ska rivas. Men det tack och lov håller snickaren i. Juicat och klart

Boostar immunförsvaret med grön juice. I råsaftcentrifugen kördes stor mängd bladspenat, ungefär en halv stor påse, färska aprikoser, en grape, en citron, ngr  cm ingefära, en tesked kokosolja och tre dl vatten. Vid provsmaket lite besk så en banan mixades i. Alla gillade, även barnen. 


Projekt kök och vattkoppor

Stirrigt hålögda kör vi hem från Birsta. Med ett djupt andetag gick vi in på det stora stora byggvaruset. Lyckades hitta till hyllor med golv och hyllor med kakel och hyllor med köksbänkar. Sedan tog vi sats igen och gick in på det stora stora möbelvaruhuset. Hittade till vår samtalspartner för två timmar framåt. Fram och bak, utifrån och in, uppifrån och ner skissades det kök. Till slut kom en hel bunt med ritningar ut i skrivaren. Så nu bara att fundera litet varv till och sen så. Till veckan rivs väggen. The vägg mellan kök och vardagsrum. 

Mesigt dock att bara ha ett projekt åt gången. Därför samtidigt som både jag och make tänkt jobba ända in i kaklet den sista veckan innan semestern så kör Lovisa vattkoppor med start idag. Tunga ögonlock ikväll. Nu gäller det

Tar sats från uppförsbacke. Det går inte längre. Våren kan inte vara som vackrast och betraktas genom våra skitiga fönster. Den vita stamsyrenen får inte blomma förrän köksfönstret är rent. Hur in i bomben trött man än är. Därför tvättar jag nu fönster. I typ storm. Men det regnar i alla fall inte. 


RSS 2.0