symboliskt inköp

Idag har jag bestämt mig för att våga tro på att vi faktiskt snart kommer att bli fyra i familjen och det firade jag med att gå och köpa två minibyxor och en minibody. Jag har någon sorts överdriven inställning om att inte ta ut något i förskott. Men nu är det bestämt att man får våga tro på det här lilla sprattlet, livet.

sporadiska inlägg här

just nu. Men det går ju lite upp och ner med bloggandet. Mycket tankar runt att vi snart ska bli föräldrar igen till ett nytt barn. I onsdags gjorde vi ett till ultraljud och bebisen ligger nu med huvud neråt och väger 2 kg, med sju veckor kvar till färdig lite under kurvan men inte alls något anmärkningsvärt än så länge. Jag ska vila lite mer och är därför sjukskriven deltid fram till mars, blir nog bra. På kvällen var vi på informationsrik träff om BB Sundsvall och förlossning, eftersom F föddes genom kejsarsnitt så räknas vi som förstagångsföräldrar om vi vill föda på vanligt vis. Mycket information som sagt, många kvinnor med rädda allvarliga ansikten och pappor som ställde frågorna om var man parkerar, parkeringstillstånd samt om man får ha musik med sig.

Idag vab, F har feber och är förkyld, många på förskolan sjuka och dessutom tog hon andra spruktan i tisdags, så det kan ju vara en kombination. Hon slumrar just i soffan. Skönt med fredag!

RSS 2.0