Kontraster

Har jobbat två dagar. Kontrasterna blir för stora. Från att ha varit tillsammans i familjen, långa sovmorgnar, bara pulat runt i funderingar om badtemperaturer, vilket fika att ta med på utflykten slungas man nu tillbaka i kursplaneringens maratonlopp där det känns väldigt långt till mål. Plötsligt fylls tankarna med hur skriva en begriplig studiehandledning, dela kursresursen på de som ska undervisa, undvika dubbelbokningar av lärare och lokal, hitta på varierande examinationer samt förbereda de föreläsningar jag själv ska hålla. Kontrasterna blir som sagt alldeles för stora.


Snart på väg hem

Sista natten i Capri för den här gången. Havet gör sitt bästa för att fylla oss med hav. Det blåser och vågorna skummar in mot strand och klippor. Vi har sovrumsfönstret öppet för det är varmt och vi är varma i huden av den vind, sol och salta bad vi fått i veckan. Önskar att varje cell i min kropp memorerar ljudet och känslan av att ligga här i sovrummet med vågorna som dånar. Så att det går att plocka fram närhelst det behövs.


Me and my girls


Salta vatten

Vi befinner oss på norra västkusten. Mer precist utanför Strömstad. Är på semestertripp. Efter en lång bilresa, som gick via två dygn i Stockholm, har vi belönats med salta bad, varma kvällar, färska skaldjur, klippor och krabbfiske. Så tokhärliga dagar. Vackra Bohuslän, jag tycker så mycket om att vara här.

Idag har vi besökt vännerna som bor i Kungälv. Fint att ses eftersom det går alltför länge mellan gångerna. Nu på väg norrut på E6an mot det vita lilla huset vi ska sova några nätter till i innan vi kör hem.


RSS 2.0