På väg

Nu åker jag och mina nya skor E4an söderut! Mot semester!
(försöker bifoga foto men det fungerar dåligt)


Med fingrarna i jorden

och inte på tangenterna på hela två dagar. Underbart att vara ledig två dagar på rak, det har inte hänt sedan i påskas och under maj har jag varit på jobbet varje dag. Det är lite som att bli utsläppt. Fredagkväll bara log jag och drack rosa bubbel, lördagen ägnades åt att planera och genomföra fest på kolperativet. Jag och min festarrangörskollega fick till en riktigt bra fest. Idag har vi städat efter festen, men sedan dragit runt hemma. Inne och ute. Ikväll på en cykeltur alla fyra. Först ner till Skeposbron för en glass vid båthamnen och sedan via Sälsten och hem. Den här passageraren hade jag :)


jag gjorde det

Hurrar nu för mig själv här på jobbet och kan inte sluta le för att jag är så himla nöjd och lycklig att jag nådde dit jag hade föresatt mig att hinna till fredag v 23. Nu hem och liksom fira litet grand!

pepp pepp råpepp

Jag skriver och skriver och tänker och tänker. Imorgon ska det vara klart. Ett sammanhängande utkast av hela avhandlingen från kapitel 1-9, cirka 200 sidor text. Ska speeda lite till här på jobbet och sedan fortsätta hemma några timmar till. Filurar nu på diskussionskapitlet en stund till. Jag är liksom på upploppet när den där känslan kommer att man kanske nog kommer att klara det. Kanske, kanske...Hörs!

simsalabim

Så skriver jag nu ut metodtexten. Har kämpat idag med den och det blir faktiskt text. Det är nu det gäller, fram till fredag, då jag skickar min avhandling till en professor i Umeå samt till mina två handledare. Målmedvetet arbetar jag steg för steg med de olika delarna. Förutom några sidor till på metodkapitlet är alla kapitel i avhandlingen nu skrivna. Tjatar kanske sönder er om avhandlingen men den upptar hela mig just nu. Vid sidan av detta har Filippa varit på sjörövarkalas idag, Lovisas vattkoppor har torkat, ikväll ska vi baka pizza till middag och jag blir snart hämtad av sötnosarna i min familj. Så nu hägrar en kväll inne med pizzadoft och eld i kaminen, och närvaro och gos med barn och man. Imorgon tokfokuserad och peppad till att skriva vidare. Det ska bli klart till på fredag, det bara ska det.

RSS 2.0