Nya koppar

Kolla in mina två nya finisar från Falby, inhandlade på Tussilago. Så fina. Har inte bestämt om te el kaffe kommer smaka godast i dem, kanske kaffe m varm mjölk t frukost. Man blir liksom pigg av dem.


Hepp!

Nu har jag skrivit ut hela teoritexten, ett helt sammanhängande utkast till kapitel 3. Bra av mig. Ska gå hem nu och försöka tänka att jag ska vara ledig resten av lördagen! Superskönt!

Åh så kul!

Jag å Filippa skapar kalasinbjudningar. Vi har massor av glitter, fina papper å  klistermärken, joy!

 

 


Urtråkigt

Sånt här kan man roa sig med när Engeström blir alltför tjatig. Visst var det en fantastiskt inspirerande matchande kombination av småsaker.


i sällskap med Engeström

Totalt ensamt på jobbet idag. Men jag är i gott sällskap av Engeström, Leontjev och lite andra snubbar. Teorikapitlet växer sakta fram. Åker kana mellan teoretiskt abstrakta resonemang och den konkreta tydliga konturen av barns aktiviteter i förskolemiljöerna. Det går framåt och jag hurrar för det lite tyst för mig själv.

söndag

på jobbet. Omotiverad så in i bengen. Hade en underbar födelsedag igår. Nu är jag 38 år. Var ledig hela dagen. Gick promenad med L när hon skulle sova, var evigheter sedan. God middag på kvällen med släkt. M grillade och jag gjorde en jordärtkockssoppa som vi drack bubbel till. Blev precis en sådan middag jag önskade mig. Jag fick ny fin ryggsäck, en citrongul muminmugg med snorkfröken på, fotbehandling och blommor. Så mycket fint!
Så sitta här i eftermiddag :-( jag prövar lite till om det går framåt, annars avviker jag hemåt istället.

Hepp

Så, då kör vi.


"And you got to pay with sweat"

Jag kör hårt med livet just nu. Har varit säker å proffsig lärare på universitetet idag. Till halv åtta förberedde jag morgondagens föreläsning. Men då svidade jag efter en gröttallrik i fikarummet utan mjölk om till danskläder å swischade t Norrdanslokalen. Sen lekte jag dans i nittio minuter. Nu tillbaka till verkligheten nedsläppt på en stol hemma i köket. Läsa igenom föreläsning, te å dusch nu.


RSS 2.0