jag vill ha ett hus vid havet

och inte vilket som helst. Jag vill ha just prick det här

inte många knop idag

Har varit en snurrig natt med en pigg Lovisa. Varför är ungen pigg på natten? Allt tillåts gå långsamt idag. Har ändå lite svårt att acceptera långsamhetens lov när jag har så mycket jag vill göra ute i trädgård och även lite måstegörasaker inne, typ rensa kläder, strukturera garderober...Tycker det vore roligt att iaf hinna plantera fläderträdet som jag äntligen fått tag i. Planen är att göra någon rolig sak och något av lite mer måstegöra kvalitet, typ hänga en tvätt, tömmafylla diskmaskinen. För Nu sover hon, så det gäller att passa på. Maken passar på att ta en tupplur det kan man ju också prioritera ;-) kram och hoppas ni har en fin söndag!

slutardag

Lite vemodigt idag. Filippas sista dag på Fröet. Det är min slutardag idag sa hon imorse innan hon cyklade iväg med Magnus. Det är ju såklart spännande med skolan men det är också en stor sak att avsluta sin förskoletid där hon varit i stort sett varje dag sedan hon var två år. I avslutningsgåva från Fröet fick hon två proppfyllda album med foton från hela sin förskoletid, helt fantastiskt att få. Jag vet ju att vi har finaste förskolan men denna dokumentation hade jag aldrig förväntat mig att få. Så otroligt fint! Så idag hämtar jag och Magnus henne tillsammans och hemma väntar tårta för att fira in sommarlovet. Nu först ska jag ha handledning om mitt resultatkapitel, huga huga hoppas det kommer att gå bra. Hörs!

bara tråkigt inlägg...eller egentligen kanske inte

Det blir så lite skrivet här nu. Det känns som om det bara finns tråkiga inlägg på rad i huvudet. Bara åh vad trögt det går att jobba, jag kommer inte orka skriva en till rad, jag kommer inte på vad jag ska skriva alls men åh nu skrev jag ett helt stycke, gudars så bra, det är kallt och blåsigt, alla verkar vara omotiverade på jobbet, bara surt. Ja ni ser ju att det nog är bäst att kanske inte skriva. Fast en eller kanske två, eller kanske tre bra saker kommer jag på, ett jag ska till frissan i em, två jag ska på Anna Stadlig på Våningen i Svall ikväll, tre vi ska hem till mamma och pappa ikväll för att kunna fira pappa imorgonbitti eftersom han fyller sextio år då. En fjärde sak kom jag också på; att jag fortfarande sitter och myser över att min Filippa sjöng Halleluja på sommaravslutningen på förskolan igår, hon vågade och hon såg ut att tycka om det och hon sjöng så himla fint. Så här fin var hon när hon sjöng i klänningen som jag skrev om för något inlägg sedan.


paus

Tog en paus och klickade hem finaste sommarklänningarna till flickorna från Pompdeluxe. Såå roligt! Hoppas de kommer att tyckas om för jag tänker att de ska bäras både under sommaravslutningar, pappas födelsedag, bröllop och mycket mer :-) Så fint med det, nu åter till den fantastiska analystexten...

nationaldagen

Knackar igång fingrarna med ett litet inlägg här :-) Sitter på jobbet och ska försöka jobba litegrand, men det går lite trögt. Har varit några fina lediga dagar. Filippa har varit utlånad till mamma och pappa lördag till söndag. De var på cirkus Maximum igår i Timrå, oj oj så mycket att berätta om hästar och konster och trix. Och så fick hon rida i pausen, kanske det bästa! Jag och maken hade en sån där lördagskväll med hela tankar och långa meningar ihop. Lovisa somnade tidigt och sov lugnt så vi myste på med lite rökta räkor och musslor och rosa bubbel till förrätt, den höll på till ca 21.30 då smörstekte vi varsin bit torskrygg till lite snabbt grillade körsbärstomater och hela champinjoner, åh så gott det var. Ja, det var den kvällen!
ja jag försöker väll jobba lite nu då! Motivation och pepp pepp råpepp! kram och hej!

RSS 2.0