Juni 10, 2010

Idag har jag varit och lyxat mig på fotbehandling. Fick i present av mampap när jag fyllde år. Oj så skönt det var, tänk att det kan kännas välbehag upp i nacken av fotmassage, kroppen sitter ihop!

Vi har sen firat granntjejens student; glädjeyra, presenter och jordgubbstårta. Där bland gästerna träffade jag den barnmorskan jag mötte på mitt första mvc-besök för ca ett år sen. Det är andra gången på två dagar som det känns så tydligt att så mycket har hänt på ett år. Lilla älskade söta fina Lovisa som vi nu har! Igår på Filippas sommarfest på förskolan var det också ovant att vi faktiskt blivit fyra i familjen. Ifjol samma fest var vi så mitt uppe i längtan efter att vi skulle få bli fyra. När tiden får tydlighet att haka upp sig på blir den så märkbar.

                
Lovisa!

juni

Hipp happ vad veckorna rusar på. Ofta med ett sådant krav på att vara i nuet helt och hållet att jag inte riktigt orkar reflektera över vad som händer, därutav så få blogginlägg. Men,
- det är härligt med soligt väder och jag älskar när det blåser som idag.
- när jag sitter vaken på nätterna och ammar så njuter jag allt som oftast över att höra allt snusande omkring mig och över det faktum att jag har två prinsessor nu. Lycklig.
- vi har anlitat lite städhjälp varannnan vecka, vilket är helt underbart. Det blir rent i flera rum samtidigt!
- just idag är kroppen lite sömnbristdarrig eftersom vi vaknade kl fem.
- jag orkar nu vara ute och promenera ordentliga promenader, superskönt.
- nu vaknade Lovisa så vi hörs!

RSS 2.0