Utkast: May. 29, 2013

Efter en dag med mycket ditt och datt, bland annat god väns slutseminarium, lunchträff med efterlängtad fin vän, fick jag åter en testund med yngsta dottern efter middag. Idag var hon prinsessa. Nu förberett prat för en dubbelkvart på Bibblan imorgon. Kika in om ni har vägarna förbi på lunchen, startar 12.15 och håller på en dubbelkvart.

Semester tack

Åh, jag vill vara ledig. Nu på en gång. Vara hemma och baka rabarberpaj och bjuda kompisar på gofika. Så in i bengen less på att läsa uppgifter, lägga scheman för vecka trettiosex och fyrtiofyra. Måste hitta en strategi fram till semestern. Bara det, jag ska ha semester i år. Det är egentligen den första sammanhängande semestern efter sommaren 2009 när jag räknar efter. ( 2010 föräldraledig)
Jag får helt enkelt bara acceptera och landa i längtan efter semester.
(fotar kvällens solnedgång från balkongen)


Fort det gick att bli 8-åring

Så här går en 8-åring till skolan. Ny jeansjacka och nya Converse. Den nya mobiltelefonen ligger kvar här hemma.


Fin söndag

Idag firar vi Filippa 8 år! Och även alla mammor! Jag firar i min nyinköpta Holly whiteklänning från Lindex.


Pausar lite

Lite tunnsått med inlägg här nu. Orkar liksom inte betrakta saker och ting och då blir det inget skrivet. Fast nu betraktar jag i allafall det faktum att jag inte betraktar, bra det. Har fullständigt fullt upp med att på jobbet planera höstens kurser samtidigt som vi är på upploppet med vårens. Hemma absorberas jag av familjelivet, av att laga middag, tvätta, lägga puzzel, planera kalas, hämta på skola och förskola etc. Jag tänker att jag inte förstår när i detta som jag tryckte in att skriva avhandling och förstår samtidigt att det nog varit en rätt hektisk tid bakåt ett tag. Så jag ser lite hur det känns med att skriva här, bara så ni som kikar in vet!


RSS 2.0