igår idag imorgon

Igårkväll träffade jag den grupp människor som jag dansar med tillsammans på tisdagkvällarna. Vi möttes på en resturang för att äta en bit mat tillsammans. Det är en speciell grupp. Vi känner varandra men ändå inte. Vi känner mer varandras rörelser och fötter än var vi bor och vad vi gör på all annan tid än mellan 18 och 19.30 på tisdagskvällar. Det blev ett möte över en måltid med mycket rörelse i form av intressanta och stundtals ganska innerliga samtal och mycket många långa skratt. Det är så spännade att deltagande och möten i olika grupper.
 
Idag föreläste jag hela förmiddagen och jobbade på Fröet hela eftermiddagen. Intensivt, men roligt.  Dottern har just somnat och vi har utbytt lite kärlek, värme och gos innan. Nu spöregnar och blåser det ute, det smattrar mot vårt plåttak och våra fönster. Det gör inget för vi har eld i kaminen och gott te.

Imorgon åker jag till Umeå med tre av mina doktorandkollegor, vi ska bevista en annan kollegas disputation. Vi ska ta med lunch att picknicka på vägen någonstans. Känns som det kommer bli en kul dag!

Hörs!

RSS 2.0