Renovera mera

Vi tar små steg framåt i renoveringen av vårt kära, stundtals krävande, lilla, stundtals toklilla, gula hus. Önskas ofta en trollstav eller biljett till typ total makeover för att det bara ska vara klart. Nu. Men det får ta tid. Det tar oerhörd tid att ta beslut, samla kraft till att läsa på, hitta det som känns rätt, är hållbart, och passar in i ekonomiska ramar. Vi har tur och det är ovärderligt att vi kan rådgöra med den hantverkare vi har. 
Nåväl. Här några före- och efterbilder. 

Här är utrymmet på väg ner t källaren. När det här fotot togs har golvet börjat läggas och väggar har blivit vita ist för smutsgula. Man skymtar alltså det gamla golvet. 


Och här är golvet klart och skjutdörrar på plats med Elfahyllor bakom. Nu är det bara lister kvar. Kalashelg

Det har passerat en helg med allehanda kalas. Valborgsmässofirande, fint och mysigt med mam&pap. Hängt med yngsta dottern på kompis femårskalas, tårta och skattjakt i regnet. Snajdat om till festklänning och for med maken på 40-års fest, utan barn. Fina människor, många samtal, mycket sjunga(bästa), fantastiskt god italiensk mat och dryck. Fint på alla sätt. Idag ute i vind och sol, flera timmar i skogen. Alldeles fint det med. 

RSS 2.0