Me and My girls

Lyssnar till två sussandes snusande sessor. Vi ligger alla tre tätt nära. En åt fel håll och ben lite huller om buller. Som ett koncentrat av värme och ömhet. M är och utbildar sig vid Linköpings universitet. Tänker på att det funnits en period för inte så länge sedan när jag var rädd för att vara ensam med mina barn. Speciellt flera dagar som även innebar nätter ensam hemma. Känner mig väldigt tacksam för att jag nu njuter av att ligga här med mina döttrar.Halvlek

Mellanlandar på ullig yogamatta när precis halva veckan är avklarad. Andas och vilar liten stund. Känns som jag kippandats ngn vecka tillbaka. Det djupa medvetna yogaandetaget hackar och liksom fastnar. Men det blir bättre och kroppen kommer in i det. 

Har startat kurs den här veckan och undervisat, maxmycket. Nu är mindre än hälften kvar. Låter som gnäll, det är det inte. Jag har haft fantastiska stunder med studenterna. Stunder när det känns som förändring sker och vi både reproducerar teorier, men även prövar, tänker nytt och faktiskt nog producerar ny kunskap tillsammans. Gillar det jättemycket och är helt slut när lektionen är över. 

Fredag

Vi slirar in till helgen med lite olika bagage från veckan. Maken har i sedvanlig ordning undervisat och utfört diverse urinprov på sina deltagare, äldsta dottern har börjat KomTek samt ridit på Ginny, favvohäst, yngsta dottern har haft ettårsfest för sitt dagis samt äntligen sagt hejdå till allt sorts bruk av blöjor, jag har jobbat lite för mycket i sedvanlig ordning samt lämnat in ansökan om ny typ av tjänst och fått erbjudande om en annan tjänst på annat universitet. Med detta i bagaget har vi spenderat fredagskvällen tillsammans fast på lite olika håll. En dotter kikandes på Barbiefilm, en dotter skrev på sitt bokmanus på datorn, maken m tidning, jag med musik och läsning. Vilsamt, tryggt och lugnt. 

 Dessutom säger vi numera saker som: jag ska bara gå ner en sväng t källaren. Vi har världens bästa snickare här hemma som har gjort en helt ny trapp och ska fortsätta renovera lillhallen nere i källaren. Det blir så himla fint! Ska visa ngr före- och efterbilder. 

RSS 2.0