sporadiska inlägg här

just nu. Men det går ju lite upp och ner med bloggandet. Mycket tankar runt att vi snart ska bli föräldrar igen till ett nytt barn. I onsdags gjorde vi ett till ultraljud och bebisen ligger nu med huvud neråt och väger 2 kg, med sju veckor kvar till färdig lite under kurvan men inte alls något anmärkningsvärt än så länge. Jag ska vila lite mer och är därför sjukskriven deltid fram till mars, blir nog bra. På kvällen var vi på informationsrik träff om BB Sundsvall och förlossning, eftersom F föddes genom kejsarsnitt så räknas vi som förstagångsföräldrar om vi vill föda på vanligt vis. Mycket information som sagt, många kvinnor med rädda allvarliga ansikten och pappor som ställde frågorna om var man parkerar, parkeringstillstånd samt om man får ha musik med sig.

Idag vab, F har feber och är förkyld, många på förskolan sjuka och dessutom tog hon andra spruktan i tisdags, så det kan ju vara en kombination. Hon slumrar just i soffan. Skönt med fredag!

Kommentarer
Postat av: a-s

bara välkomna smärtan och känn på den när den kommer, låt den bli din vän... andas med den så kommer du få en vacker förlossning... samarbeta med den lille där inne. kram å kraft till dej!

2010-01-24 @ 08:23:40
URL: http://www.ekenbergskan.wordpress.com
Postat av: Sofia

Tack! Ska försöka tänka så! har just läst något bra om att tänka att det är, som du är inne på, en smärta som ska ses som positiv inte som något farligt eftersom det för med sig det bästa. Men vi är ju mest vana att tänka på smärta som något man vill rymma ifrån, så det blir en utmaning för tanken. Men jag vill väldigt gärna att det blir en bra upplevelse! Kram!

2010-01-24 @ 20:59:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0