uträttat idag

På förmiddagen gjorde vi ett till ultraljud i Sundsvall för att se läget av Sprattlet. Fortfarande huvud neråt, tjihoo! Hoppas att det är yogan som ger resultat! Man vill ju gärna tro att man kan påverka läget! Tack A-S för lånet av boken!
Tillbaka här i stan var på Jysk och stärkte vårt förråd av kuddar, av "sovkuddar" den här gången, inte soffkuddar som vi handlade i helgen. I em har vi hämtat ut babyskyddet som vi hyr via Röda korset, perfekt. Till sist har vi valt tapeter till lilla rummet uppe, som jag tror ni kan se om ni klickar på länken här. Fint eller hur! okej såg nu att ni inte kan se direkt den tapet som vi beställt, får se om det går att fixa!
http://www.eco.se/provtapetsera/FondoCore/Viewer.aspx?si=2&li=1&iStoreId=0
    

Kommentarer
Postat av: anna-sara

Hejar på Er och lilla bebis... för övrigt så har vi ett babyskydd med klickbas.... mycket praktiskt. och blir det en kille har vi en del kläder:)



kram kärlek och förlossningskraft det kommer att gå super!!!!

2010-02-28 @ 13:25:27
URL: http://www.ekenbergskan.wordpress.com
Postat av: Sofia

Tack söta du! Innebär klickbas att det alltid sitter kvar en stomme i bilen? Tror det var en sån vi hämtade ut i så fall. Idag har barnmorskan här i stan kollat och bebisen ligger fortf med huvud nedåt. Jobbigt här hemma bara för F blev sjuk igen, det räcker som det är med oro och svårt att sova för allt annat som händer. Men men, det går, kan ju alltid vara värre! Krram!

2010-03-03 @ 19:45:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0