sent bloggande

Bara några rader, för det var ju ett tag sedan. Nu är dottern piggare, julen har mest haft fokus på att hon skulle bli frisk. Så vi for aldrig upp till stugan som vi tänkt, jättetråkigt för vi hade alla tre sett framemot att träffa M,s två närmsta kusiner med barn, tråkigt, tråkigt. Men vi planerar ngn helgtripp å det snaraste. Under julen har det kommit in lite nya böcker som jag tänkte berätta om. Filippa fick en bok som heter Snäll, av Gro Dahle. Alla som har barn borde införskaffa den. Handlar om en flicka som är så snäll och gör precis som hon ska och är så tyst så tyst att hon till slut försvinner in i väggen, men så en dag börjar det pirra i halsen på henne och hon kan skrika och borra sig fri. Det är en fantastisk barnbok, älskar bra barnböcker. Filippa gillar den här mycket, hon är liksom fascinerad när vi läser den.   
                                                                                                                                                                        
En annan bok som kommit in i huset är Fria Själar av Nina Björk, den har jag inte läst så mycket av än, men jag tror att den här mycket bra. "En av samtidens ofta hävdade sanningar om den västerländska människan är att hon är fri. Fri att välja -- allt från tvättmedel och elbolag till personlighet och livsstil. I Fria själar för Nina Björk fram en motberättelse till denna frihetens fiktion." står det på baksidan.
                                                                                                                                                                                                                                                                                     

Det känns så rikt att få nya böcker, de luktar så gott, så speciellt, Filippa har också lärt sig att man måste lukta i nya böcker och sticker ner näsan titt som tätt i böcker och säger om de är nya eller inte. Imorgon åker vi ner till mamma och pappa och firar nyårsafton där, ska bli så mysigt att åka hem några dagar. Avslutar med en bild av Filippa som busade ute med pappa idag. 
        


Kommentarer
Postat av: Ida

GOTT NYTT ÅR till er alla och ni får jättegärna komma upp nåt framöver! Kramar från oss!

2008-12-31 @ 15:16:11
URL: http://januaribarnets.blogg.se/
Postat av: Ida

Gott Nytt År! Skönt att Filippa mår bättre nu. Kom jättegärna upp framöver! Kramar från oss

2009-01-01 @ 15:57:28
URL: http://januaribarnets.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0