Vilken resa

Ja, vilken resa vi fick. Allt gick bra. Förstås. Det var precis så jobbigt som jag föreställt mig att säga hejdå till flickorna. Men det gick. Vi kom på tåget och sedan på flyget och sedan på taxin genom väl trafikerade gator till hotellet. Mitt i Barcelona. Fuktig varm utomlandsluft. Otroligt vackra byggnader. Så fina möten med människor på olika platser och situationer. Så otroligt mycket god mat och dryck, jisses. Bara kaffepauserna på konferensen är värd att nämnas. Så många skratt och bus med vännerna som var med. Och en toppenbra konferens var det. Det var en befriande vecka. Att släppa taget om allt hemma, våga flyga igen och att vara på helt okänd mark. Väl hemma kostade det en veckas bihåleinflammation som fortfarande inte vill släppa taget riktigt.

Skönt med helg nu. Vi ställer försiktigt om här hemma till att åter byta förskola för L. Inget nytt den här gången. Vi ändrar historien och flyttar hem till kooperativet igen. Så det kan bli. 


Kommentarer
Postat av: Malin

Det var en toppenresa. Verkligen något att plocka fram, då och då, och drömma sig tillbaka. "I'm allergic to nuts"... :D

2015-10-06 @ 09:06:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0