Eftermiddag/kväll de luxe

Jag fick i present av några vänner tillika kollegor en överaskningseftermiddag/kväll. I onsdags vid 15-tiden bar det iväg. Först åkte vi bil en sväng innanför Älandsbro, på jakt efter en loppis som visade sig vara stängd. Efter en stund var vi tillbaka i Älandsbro och parkerade utanför Blåporten antik och loppis. Vi inledde med fika i ett rum som kändes som en del av loppisen men ändå också som att vi satt hemma hos någon. Vi fick gokaffe i sötaste kaffekopparna och en typ muffins till. Finfika var det och jag tror att vi alla fem landade lite och skakade av oss lite av den hysteriska stress det är på jobbet de här veckorna innan sommarledigheten. 

Sedan strosade vi sakta runt bland alla fina saker. Vi gjorde lite olika fynd. Ska visa den fina blomkannan samt en annan kanna som fick följa med mig. 
Hopp in i bilen och så körde vi vidare. Nästa stopp blev handelsträdgården. Himmel så mycket fint där också. Vi hoppade av glädje åt alla fina små sköra plant och maffiga pelargoner och krassekrukor. Vi proppade in ännu mer i bagaget på Malins bil. Nästa gång tar vi släp. 

Efter att vi knökat in även oss själva i bilen körde vi mot Rö och Sågverket. Där fick vi en så vansinnigt god måltid. Vi åt till förrätt en kronhjärtskocka som stod i ett citronsmör m någon vinegrätt, jag valde råbiff, fantastisk. Efterrätt var en len egengjord vaniljglass med fransk maräng som var silkeslen i munnen. 
Innan vi körde hem så drog vi ut på den här underbara känslan av att liksom vara rymmen tillsammans. Lite på sidan av vardag och stress. Promenerade en stund efter vattnet och betraktade de rester och ruiner som faktiskt finns kvar efter Sågverket. 

Tack fina för de här timmarna tillsammans fyllda med de upplevelser som är så mycket av det jag gillar. 
Kommentarer
Postat av: malin

Åh, så roligt att återvända i minnet till den fina em o kvällen. Det är sånt som ska göras om. Det ska vi komma ihåg.

Svar: Ja vi gör om det snart!
poffens.blogg.se

2014-08-29 @ 15:27:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0