Utkast: Dec. 28, 2011

rosa himmel på väg hit till jobbet, så vackert. Förösker knacka igång hjärncellerna, lite trött, svårt att gå och lägga sig i tid när resten av familjen är ledig och svårt att lösgöra sig från knuten av armar och ben och gå upp ur sängen fast det är mörkt mörkt ute. Men nu på plats. Jag och en till doktorand är här.
God fortsättning på julhelgen! Fiiin och vacker jul! Julafton blev glad och fridfull. Ett besök till min farmor och farfar över dagen och sedan hem till oss med mamma och pappa för julmiddag och tomte. Lovisa var lite rädd till en början för tomten men efter ett tag blev han förknippad med paket. Filippa var superduperglad över julklapparna. På topplistan stod nog käpphästen från länsmuseumets shop, en kamera och en barbiehäst. jag fick nya längdskidor av maken, tjihopp! Så nu åter till jobb, har nyss gjort en onsdagslista så det är bara att börja bocka av!



Kommentarer
Postat av: mamma

God fortsättning! Ja det har varit en finfin jul och julaftonen var toppenmysig hemma hos er! Bra av dig att jobba nu, heja på! Kraam!

2011-12-28 @ 15:57:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0