nu är den satt

Japp, idag har jag gjort min surdegsstart. Ska bli spännande att se hur det går. Har sedan augusti då vi köpte en assistent tänkt börja med surdegsbakandet men det har inte blivit av. Till helgen skulle det kunna gå att börja baka av starten, beroende på hur bubblig den är. På torsdag ska jag börja mecka med den vildjäst som jag har i kylskåpet i en glasburk och på lördag ska den vara färdig att baka kanelbullar av. Min bästa brödblogg finns på den här länken http://paindemartin.blogspot.com Ett annat länktips om man vill handla produkter från Finefood, som bara finns i Stockholm, vilket är lite surt är att gå in på http://www.roccos.se/produkter/ man vill beställa allt möjligt där.

Övrigt inget nytt, sprattlet sprattlar på, jag vilar, yogar, viker lite tvätt och sitter vid datorn!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0