Dan före jobbardan :-(

Ja, oj vad fort de två lediga veckorna gått. Imorgon jobb igen, fast det blir ju kanske skoj det med! Julhelgen har varit fylld med olika saker, först och främst en julig, mysig julafton hemma hos mamma och pappa. Sedan några dagar här hemma innan mammas 60-års fest ägde rum ute på Lotsstugan, så speciell fest det blev. De flesta övernattade där så vi kunde träffas till frukosten vilket ju var kul. Vi badade i varmbadet ute, som låg ute på klipporna nästan, havet dånade i alla fall nära och regnet öste ner när vi badade, men det var härligt.

Den här veckan har vi varit i Stockholm onsdag-fredag och det var så uppfriskande att vara där några dagar. Vi bodde i lägenheten på Banérgatan, så mysigt. Det kändes som vi insöp Stockholm så mycket vi kunde under tiden vi var där. Vi har verkligen behov både jag och mannen av att få åka ner då och då och nu hade hela hösten gått utan någon tripp ned. Det går inte att sätta fingret på men det är härligt med alla intryck av både människor och miljöer. Sedan känns ju Stockholm fortfarande mer hemma än här, vi har ju bott längre tid av vårt "vuxenliv" där nere än här hittills, vilket väll påverkar. Men det är ju fördelar med att bo här när man har barn och det finns närhet till både mina föräldrar och till farmor och farfar. Men det behövs helt klart input av Stockholms luft när vi bor där vi bor!

Så vardag i morgon, dottern längtar till sin förskola hon har frågat några morgnar om det är dags att gå till "Föret", så hon kommer bergis bli superlycklig imorgon! Och väl på jobbet ska jag ta itu med mina filmer.

Hej!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0